RSS

Kenapa vimax menjadi pilihan lelaki pertengahan umur?.

http://www.enlargexl.com/my/?affiliate=1&subid=blog
Setiap manusia sentiasa mahukan yang terbaik. Bagi lelaki mereka sentiasa mengimpikan  saiz zakar yang besar dan wanita juga lebih suka lelaki dengan saiz besar juga.  Terutama bagi lelaki yang berusia. Pertengahan umur mahupun umur lanjut. Stamina dan keupayaan sudah tidak segagah dahulu. Malah selera untuk seks juga berkurangan. Faktor ini menyebabkan isteri menjadi dingin. Malah ada yang memberontak. Tambah-tambah kalau lelaki itu kahwin muda atau mempunyai isteri yang mempunyai nafsu seks luar biasa. Hari-hari mau.. mau tak letih nak layan. Malam-malam bukan setakat pekena seround. Malah nak beround-round sampai jadi Marigold round. 

Tentu sekali letih. Tentu sekali penat. Mula-mula memang seronok. Lama-lama jadi fed up. Bagi lelaki berusia juga sebenarnya mereka masih mahukan layanan isteri. jadi bukan masalah besar kalau isteri masih rancak di jurang katil. Cuma masalah peribadi suami. Tidak tegang. Kurang ereksi, masalah pancut awal. Semua ini membawa kepada masalah yang berlarutan dan berpanjangan selagi belum di selesaikan Jangan main-main. Ketidakpuasan seks membawa kepada ketidak bahagiaan rumah tangga. Yang akhirnya membawa penceraian. 



lelaki malaysia tidak puas seks vimax

Antara masalah lain yang di hadapi suami adalah masalah zakar kecil. Ini mungkin boleh jadi secara semula jadi sejak dahulu lagi atau tiba-tiba zakar menjadi kecil seiring usia meningkat. Namun sebenarnya masalah ini boleh di atasi sekiranya lelaki rela membuang ego pada diri dan mula mencari peyelesaian tuntas.

Jika anda seorang lelaki yang mempunyai saiz zakar di bawah jangkaan, kini tidak perlu risau lagi, kerana banyak kaedah yang boleh anda gunakan. Antara kaedah pembesaran zakar, penggunaan pil untuk menjadi satu langkah yang sangat selamat untuk digunakan untuk meningkatkan kesihatan seksual anda. Di sinilah Vimax memainkan peranan.

Hari ini, ramai orang menyedari kepentingan menggunakan pil zakar. Tetapi ramai lelaki keliru kerana banyak zakar produk pil pembesaran terdapat di dalam pasaran. Antara banyak pil peningkatan lelaki, Vimax adalah produk yang berfungsi secara  selamat dan memberikan kesan sebenar. Vimax adalah penyelesaian yang tepat untuk anda yang ingin mempunyai saiz zakar yang lebih besar, lebih kuat dan lebih keras. Dengan komposisi 100% bahan semulajadi, produk ini boleh meningkatkan kualiti seksual keseluruhan.  

Produk ini dipromosikan oleh syarikat PillExpert yang mempunyai pengalaman dalam industri peningkatan lelaki. produk Vimax menjadi pilihan utama bagi lelaki kerana pengalaman dan reputasi yang dibina lebih 10 tahun, Vimax mampu bekerja sebenar dan memberikan hasil yang dikehendaki oleh ramai lelaki.

Pil Vimax mampu mengembalikan kembali tenaga sang suami menjadi seperkasa dulu. Pil Vimax mampu megatasi
masalah kejantanan, membantu untuk mengatasi masalah ejakulasi pra-matang dan meningkatkan prestasi seksual. Dengan lebih 98% testimoni yang bersetuju dan dengan melihat sahaja populariti pil vimax. Tentu sekali ia terbukti ubat terbaik yang perlu di pilih lelaki sejati. Inilah yang membuatkan vimax makin popular dan trsu menjadi pilihan lelaki seluruh dunia. Pendek kata, semua masalah batin selesai. Tinggal sahaja isteri yang gembira bersama suaminya...


testimoni vimax dan kenapa jadi pilihan lelaki malaysia


FAKTOR UTAMA KENAPA IA MENJADI PILIHAN : KEBERKESANANKenapa Vimax adalah  Ubat #1 terbaik untuk Lelaki*: Meningkatkan Prestasi 100% semulajadi & selamat . Kualiti Tertinggi bahan-bahan herba yang lebih baik. Meningkatkan keinginan seks dan daya ketahanan seksual.

* Keputusan tidak tipikal. Keputusan individu mungkin berbeza. Keputusan berkumpul daripada kaji selidik pembelian pos antara 2004 dan 2011 tahun.

  • minggu 1-4

Anda boleh melihat peningkatan yang ketara dalam keinginan seks dan stamina (seperti yang ditunjukkan oleh pasukan kajian vimax  dengan lebih 9000 peserta).

  • minggu 5-8

Anda mungkin berasa peningkatan dalam prestasi dan kepuasan anda semasa hubungan seks (80% lelaki yang ditinjau melaporkan kesan terbaik).

  • minggu 9+

Anda boleh mencapai potensi penuh kehebatan seksual anda . Pasangan anda juga mula berasa lebih kepuasan semasa aktiviti seksual.KESELAMATANHanya bahan-bahan herba yang berkualiti tinggi dari seluruh dunia digunakan untuk mengeluarkan Pil Vimax. Produk ini tidak mempunyai sebarang kesan sampingan dan selamat untuk lelaki semua peringkat umur. Tambahan Fakta Vitamin E Ginkgo Biloba Leaf Powder Ginseng Cayenne Pepper Saw Palmetto 45% Asid Lemak Oat Straw Extract 10: 1 (Avena Sativa) Rice Flour Mengandungi NO yis, gandum gluten, jagung, susu / tenusu, natrium, gula, pewarna tiruan, bahan pengawet atau perisa.


Jadi masih bertanya kenapa vimax menjadi pilihan lelaki pertengahan umur?, 


__________________________________________________________________________________

Dah puas dengan teknik besarkan zakar cara Canada?. Tapi hasilnya belum ada?. Orang kata Vimax dah tak macam dulu. Dah tak power. Sementelahan banyak tiruan sekarang. Yang original pun bahaya juga. Apa kata cuba cara India pula. Cara herba ayurveda. Mana tahu berjaya..

Kenalkan produk terbaru hangat : Enlargexl

Klik link di bawah untuk tahu lebih lanjut.

Cara Besarkan Zakar Dan Panjangkan Zakar Semula Jadi Cara Orang India Ayurveda

Serius pengakuan Neha dan teman lelakinya besarkan zakar dan kaitannya dengan kebahagiaan



  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Vimax review dan testimoni


vimax pilihan lelaki sejati


Terdapat persaingan sengit di kalangan syarikat-syarikat yang memasarkan apa-apa bilangan ubat seksual lelaki dan makanan tambahan. Banyak tuntutan dibuat, dan banyak produk berubah menjadi sebahagian besarnya tidak berkesan untuk kebanyakan manusia. Vimax adalah satu produk yang mempunyai beberapa kelebihan berbanding ubat seumpamanya dan telah terbukti berkesan.

Vimax adalah intipati herba organik yang berkesan dengan  formula unik  peningkatan seksual lelaki yang merangsang pertumbuhan zakar, meningkatkan aktiviti seksual, stamina seksual dan membantu untuk meningkatkan fungsi erektil.


Vimax telah di tambah baik  dengan ketara yang kini menjadikan ia cukup bagi anda untuk mengambil pil tunggal, bukan lagi dua seperti dahulu kerana pil sekaang lebih berkesan. Kebanyakan jenama cuba untuk membuat pelanggan mereka membeli lebih banyak pil dengan menggesa mereka untuk mengambil beberapa pil pada masa yang tunggal yang mungkin mempunyai kesan yang agak berbahaya untuk kesihatan.  


Hasil kajian terkini dan ujian membuktikan bahawa Vimax mampu untuk merangsang pertumbuhan zakar sehingga 3-4 inci panjang dan 25% lebar yang benar-benar menarik.

Ingat - Vimax adalah formula sebatian yang membolehkan zakar anda untuk mendapatkan lebih besar dan juga: ketara meningkatkan ereksi anda 


Membuat anda ereksi jauh lebih sukar pada masa-bila masa diperlukan 

PILLS VIMAX merangsang peredaran darah zakar supaya ereksi anda akan menjadi keras seperti yang anda perlukan untuk sekian masa untuk menyediakan anda dengan pengalaman orgasme cemerlang 

Meningkatkan sensitiviti dan intensiti orgasma 

Mencegah dari pancutan mani awal membuat zakar anda kelihatan begitu besar yang ia pasti akan membuat pasangan anda merasa teruja

TESTIMONI PENGGUNA VIMAX
testimoni mantap vimax
testimoni vimax penipu
 Di atas adalah antara beribu-ribu orang yang telah mendapat manfaat dari menggunakan vimax. Anda bagaimana? 

__________________________________________________________________________________

Dah puas dengan teknik besarkan zakar cara Canada?. Tapi hasilnya belum ada?. Orang kata Vimax dah tak macam dulu. Dah tak power. Sementelahan banyak tiruan sekarang. Yang original pun bahaya juga. Apa kata cuba cara India pula. Cara herba ayurveda. Mana tahu berjaya..

Kenalkan produk terbaru hangat : Enlargexl

Klik link di bawah untuk tahu lebih lanjut.

Cara Besarkan Zakar Dan Panjangkan Zakar Semula Jadi Cara Orang India Ayurveda


Serius pengakuan Neha dan teman lelakinya besarkan zakar dan kaitannya dengan kebahagiaan


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Vimax kesan sampingan vs pengesahan jabatan kesihatan

Apa-apa produk biar pun mendapat pengesahan jabatan kesihatan. Tetap juga merbahaya kepada kesihatan sebenarnya. Kerana boleh jadi ketika ia di uji dan di sahkan, Ia memang betul-betul bagus. Hakikatnya berlainan bila produk itu mula di mass prroduction dan mula di jual kepada orang ramai. Kerana inginkan hasil yang cepat, banyak syarikat menggunakan medical drugs yang tidak di galakkan dan sangat merbahaya kepada kesihatan. Ini termasuklah vimax.

Lihat sahaja pengesahan FDA di sini. Jelas bahawa vimax amat merbahaya sebenarnya. Tidak seperti mula-mula di keluarkan.

UPDATE:

 Vimax merbahaya pada kesihatan

The Food and Drug Administration (FDA) is advising consumers not to purchase or use Vimax, a product promoted for sexual enhancement. This product was identified by FDA during an examination of international mail shipments.
FDA laboratory analysis confirmed that Vimax (EXP: 11.2016 LOT: 01.13) contains tadalafil, the active ingredient in the FDA approved prescription drug Cialis, used to treat erectile dysfunction (ED). This undeclared ingredient may interact with nitrates found in some prescription drugs such as nitroglycerin and may lower blood pressure to dangerous levels. Men with diabetes, high blood pressure, high cholesterol, or heart disease often take nitrates.
Health care professionals and patients are encouraged to report adverse events or side effects related to the use of these products to the FDA's MedWatch Safety Information and Adverse Event Reporting Program:

Note: This notification is to inform the public of a growing trend of dietary supplements or conventional foods with hidden drugs and chemicals. These products are typically promoted for sexual enhancement, weight loss, and body building and are often represented as being “all natural.” FDA is unable to test and identify all products market ordietary supplements that have potentially harmful hidden ingredients. Consumers should exercise caution before purchasing any product in the above categories. Although the alert may identify specific lot numbers, other lots may also be affected.
For more information:
Tainted Sexual Enhancement Products

Source: US FDA 

Kesan sampingan Vimax. Antara kesan sampingan vimax adalah seperti berikut

1. Masalah percernaaan.

Masalah pencernaan adalah salah satu perkara yang sering timbul di kalangan pengguna vimax. Menurut para doktor, hal ini terjadi kerana vimax mempunyai bahan cuci perut yang sangat kuat dan menyebabkan rasa mual dan muntah-muntah. Sesetengah individu yang mengambil vimax melaporkan mengalami masalah cirit birit atau kram perut ringan.

2. Masalah tidur.

Masalah tidur juga merupakan salah satu masalah yang sering menghantui pengguna vimax. Hal ini mungkin terjadi kerana terlalu banyak mengambil vimax atau terlebih dos. Hal ini kerana bahan aktif dalam vimax akan menyebabkan stamina meningkat dan sentiasa bertenaga. Namun kesannya, aktivity tidur terganggu dan sukar lelapkan mata.

3. Masalah Kardiovaskular

Antara masalah yang di takuti pengguna vimax adalah masalah ini. Avena Sativa dan Gingko Biloba dalam vimax boleh menyebabkan masalah kardiovaskular. Hal ini terjadi kerana bahan ini akan mengepam darah dengan lebih kuat. Di khuatiri terlalu cepat dan menyebabkan jantung bekerja lebih kuat dari biasa. Dan menyebabkan penyimpangan aliran darah dalam jaringan kardivaskular anda.

4.Cepat marah

Tribulus Terretis dalam vimax nyata boleh menyebabkan seseorang menjadi terlalu jantan, terlebih berani, bersemangat dan terlebih jantan. Ini terjadi jika terlalu banyak menggunakan vimax secara berlebihan.

Apa pun kesan sampingan ini hanyalah sebahagian kecil yang di laporkan. Jelaslah vimax biar pun ada kebaikan dan di sahkan selamat. Semua itu hanyalah untuk mengaburi mata umum, Hakikat sebenarnya vimax sangat bahaya dan bukan 100% herba. Sekian kesimpulan saya.

__________________________________________________________________________________

Dah puas dengan teknik besarkan zakar cara Canada?. Tapi hasilnya belum ada?. Orang kata Vimax dah tak macam dulu. Dah tak power. Sementelahan banyak tiruan sekarang. Yang original pun bahaya juga. Apa kata cuba cara India pula. Cara herba ayurveda. Mana tahu berjaya..

Kenalkan produk terbaru hangat : Enlargexl

Klik link di bawah untuk tahu lebih lanjut.

Cara Besarkan Zakar Dan Panjangkan Zakar Semula Jadi Cara Orang India Ayurveda


Serius pengakuan Neha dan teman lelakinya besarkan zakar dan kaitannya dengan kebahagiaan


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Vimax di Malaysia. Bahaya Produk Tiruan.

Seiring dengan popularity dan keberkesanan Vimax Original Canada. Terdapat Banyak produk tiruan mula muncul di pasaran.

Kenali Vimax tiruan yang bersepah dipasaran, Sudah menjadi lumrah… produk yang baik, yang disahkan, yang selamat dan paling penting yang paling berkesan di pasaran akan menjadi barang buruan “PENCIPLAK” . Ini sememangnya sukar untuk dibanteras.

Namun jangan bimbang saya akan tunjukkan bagaimana anda boleh mengenal pasti yang mana satu tiruan dan Vimax original dari Pill Expert Inc sahaja. Setiap botol Vimax original akan ada ID khasnya. Kami sertakan beberapa bukti berkaitan Vimax Tiruan terkini yang hampir menyerupai Vimax Original!!

Sila pastikan anda beli yang ORIGINAL dan punyai pelekat baru HOLOGRAM ‘VIMAX GROUP’ ‘PILLSEXPERT CANADA’ dibuat khas untuk Myidaman Malaysia bersama nombor siri yang berlainan!


vimax tiruan china

Vimax Palsu yang di laporkan utusan malaysia- fake vimax on news
berita vimax tiruan
 Awal Ogos 2013, terpampang di dada akhbar Kosmo, Utusan Malaysia, Metro dan juga akhbar berbahasa Cina tentang serbuan di 3 lokasi yang dipercayai menjadi sarang produk Vimax serta jenama jenama lain yang tiruan.

Ini lah yang kami sering kami menasihatkan para pengguna agar tidak terpedaya dengan penjual penjual Vimax yang tidak bertauliah atau berdaftar dengan myidaman. Murah tetapi merbahaya inilah risiko yang diambil pembeli pembeli Vimax tiruan.

Antara petikan akhbar Utusan Malaysia:

“Vimax yang dirampas ini dipercayai tiruan kerana sepatutnya diproses dan dikilangkan di Kanada bukan di Pandamaran. Kita juga menemukan beberapa bukti termasuk kapsul, botol dan kotak kosong serta mesin memproses ubat di situ.”

© Utusan Melayu (M) Bhd – Baca Artikel Penuh:  http://www.utusan.com.my
Bagaimana kenal pasti vimax original dan tiruan?- how to differentiate original dan fake vimax?

 

vimax tiruan malaysia

vimax tiruan amerika
vimax tiruan colombia

vimax tiruan thailand
Jangan Beli Vimax Tiruan

Kami dapati Lab test membuktikan bahawa ia mengandungi bahan perangsang seks yang bahaya! (Ada orang yang telah MATI akibat bahan larangan ini!)

Lihat sahaja bagaimana orang berusaha menciplak Vimax Herbs Original dari Canada.
.
Vimax Tiruan diciplak dan dibuat di China, Pakistan, Columbia dan Malaysia. Kesan-kesan sampingan ialah boleh membawa MAUT! Sila pastikan Vimax yang anda beli betul-betul “ORI” iaitu dari Canada @ Pillsexpert Inc. (Beli dari pengedar SAH sahaja)

Mungkin ada peniaga atau penjual yang akan kata mereka jual Vimax Original pada harga yang lebih murah… hati-hati… mereka akan TRICK anda! Jika nama mereka tidak tersenarai dalam Syarikat Pillsexpert Inc, jangan BELI! Kami ada berita terbaru iaitu… mereka punyai Vimax yang seakan-akan “ORI” jawapan mereka ialah…
mereka punya ori tapi tiada sticker Hologram 3D Pillsexpert Canada!

Jangan mudah terpedaya dengan penawaran harga yang lebih rendah. Pihak kami tidak akan bertanggungjawab dengan kesan sampingan akibat dari penggunaan produk tiruan.

Kami dapati produk tiruan mengandungi bahan merbahaya yang mana akan menyebabkan sakit kepala, rasa loya, pitam, jantung berdegup dengan kuat, zakar tegang tanpa henti, dan ada yang telah koma akibat pengambilan produk Vimax tiruan.

SEBELUM MAKAN VIMAX YANG TIADA HOLOGRAM, LEBIH BAIK ANDA HANTAR LAB TEST DAN PASTIKAN IA TIADA KANDUNGAN BAHAN LARANGAN SEBAB PENJUAL AKAN TETAP KATA ORIGINAL DARI CANADA.

__________________________________________________________________________________

Dah puas dengan teknik besarkan zakar cara Canada?. Tapi hasilnya belum ada?. Orang kata Vimax dah tak macam dulu. Dah tak power. Sementelahan banyak tiruan sekarang. Yang original pun bahaya juga. Apa kata cuba cara India pula. Cara herba ayurveda. Mana tahu berjaya..

Kenalkan produk terbaru hangat : Enlargexl

Klik link di bawah untuk tahu lebih lanjut.

Cara Besarkan Zakar Dan Panjangkan Zakar Semula Jadi Cara Orang India Ayurveda


Serius pengakuan Neha dan teman lelakinya besarkan zakar dan kaitannya dengan kebahagiaan


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Apa benda tu vimax dan apa kandungannya?.


vimax original canada


Sebenarnya ubat vimax ni sudah lama. Sudah tak perlu di perkenalkan lagi. Umum tahu vimax adalah salah satu dari ubat pembesaran zakar paling popular di dunia. Boleh di katakan 99% lelaki yang mempunyai masalah batin atau semata-mata ingin besarkan zakar kenal dan arif dengan vimax kerana pernah menggunakannya. Apa pun, untuk mereka yang masih baru. Elok sahaja baca artikel ini supaya anda akan di perjelaskan dengan lebih lanjut dan lebih faham apa itu vimax.

Apa itu Vimax?

Vimax adalah ubat pembesaran penis @ zakar yang paling terkenal seluruh dunia. Di import dari Canada. Di perbuat dari herba-herba terpilih semula jadi. Vimax original mampu menjadikan senjata sulit anda lebih mantap, keras, tahan lama. Paling penting besar dan panjang. Mengikut dakwaan pengeluarnya, hasilnya adalah kekal seumur hidup dan sangat selamat kerana di perbuat dari 100% herba semula jadi.

Vimax original Canada mampu menambah ghairah seksual anda sehingga anda merasakan pengalaman seks anda lebih menarik. Seumpama malam pertama. Menambah pembesaran diameter penis, mencapai ereksi kencang dan tahan lama. Di formulasi dari bahan-bahan herba yang di akui terbaik kesannya untuk zakar. Anda boleh lebih yakin menggunakan vimax untuk meingkatkan kehidupan seksual anda.

Vimax Original Canada di perbuat daripada pelbagai jenis tumbuhan herba yang di jumpai di Polinesia, di mana terjadi penemuan agung. Di dapati orang-orang dari suku Magaian membuat hubungan kelamin lebih kurang 3 kali semalaman. Menarik bukan?. Meskipun hal ini bukanlah sesuatu yang anda amalkan selama ni, tapi itu sahaja cukup bukti bahawa herba ini sangat mujarab dan mampu mengubah kehidupan seksual anda secara menyeluruh.

hasil guna vimax original canada

Yakinlah Pil Vimax Original Canada tanpa kesan sampingan yang teruk. Sesiapa sahaja boleh mengambil pil ini tanpa sebarang masalah. Apa-apa penyakit juga boleh makan. Pihak pengeluar menjamin bahawa ujikaji yang di jalankan terhadap responden berusia 18-67 tahun semuanya menunjukkan kesan positif tanpa sebarang kesan sampingan. Betul- betul menjadi.

Ribuan lelaki telah emndapat manfaat dengan Vimax Original Canada. 90% gembira dengan kehidupan baru yang di lalui mereka sekarang. Ramai yang mengalami masalah kecil diri mengakui keyakinan mereka meningkat selepas menggunakan Vimax Original Canada. Mereka juag merasa ;puas dan bangga dengan pencapaian kualiti seksual mereka. Anda bila lagi?

Tidak ada alasan untuk anda menolak keajaiban pil Vimax Original Canada berbanding melakukan operasi penis yang sangat mahal dan belum tentu selamat. Cuba sahaja vimax. Tentu anda juga mampu tersenyum seperti mana mereka yang telah pun mencuba. Selamat Berjaya.



Fungsi vimax asli canada :

    Membesar serta memanjangkan ukuran zakar lelaki.
    meningkatkan ketebalan zakar
    ereksi lebih kuat, kencang dan tahan lama.
    meningkatkan daya sexsual dan kesehatan sexsual.
    mencegah disfungsi ereksi dan meningkatkan intensiti pada saat organsme.
    mengubati masalah ejakulasi pra matang

Tentang bahan-bahan Vimax Original Canada:

  • dodder seed (seman cuscutae)
Dodder seed dikenal sebagai tonik ginjal dan yang secara luas digunakan untuk memperbaiki masalah seksual seperti impotensi dan ejakulasi dini.

  • saw palmetto powder
Dikenal untuk merangsang libido yang rendah pada laki-laki dan untuk meningkatkan energi seksual. bph menemukan bahwa ekstrak palmetto melihat ukuran prostat berkurang sebesar 13%.

  • hawthorne berry (fructus crataegi)
Hawthorn membantu melindungi tubuh terhadap penyakit jantung, juga untuk mengontrol tekanan darah tinggi dan kolesterol tinggi.

  • ginko biloba pwd
Khasiat dari ramuan ini dapat membantu dukungan otak, sistem saraf pusat dan impotensi. ginkgo meningkatkan sirkulasi perifer dan oksigenasi.

  • inosine anhydrous
Merupakan bahan semula jadi yang dapat membantu meningkatkan kemampuan tubuh untuk membawa oksigen tanpa mempengaruhi penyerapan di paru-paru, sehingga dapat bekerja lebih keras dan kuat. ini adalah bukti untuk manfaat selama aktivity seksual.

  • panax ginseng (root)
Ginseng menstimulasi aktivity  fisikal dan mental. serta memiliki efek positif pada kelenjar seks. ramuan ini dapat membantu kesuburan dan ejakulasi pramatang. hal ini cenderung untuk membangun darah dan sperma.

  • avena sativa ext 10:1 (oat straw ext)
Farmasi penambah ereksi tanpa efek samping berbahaya. juga dikenal sebagai milky oats seed atau wild oats, avena sativa digunakan untuk merangsang pria dan wanita dengan cepat dan efektif.

  • tribulus terestris powder
Menstimulasi aktivity fisikal dan memiliki efek positif pada kelenjar seks. ramuan ini dapat membantu infertilitas dan ejakulasi prematur.

  • cayenne pepper
Digunakan untuk mencegah penyakit dan menyamakan perjalanan darah. hal ini juga dapat meningkatkan aktivity jantung tapi bukan tekanan darah. memiliki kemampuan untuk membangun kembali jaringan dan juga membantu menigkatkan kecergasan
.

Vimax asli canada merupakan salah satu produk yang terbuat dari bahan semulajadi yang sudah di kombinasikan dengan bahan-bahan lainnya sehingga khasiat dari vimax selalu lebih cepat untuk mendapatkan ukuran penis yang idaman. dalam tempoh kurang lebih 4 minggu anda akan melihat perubahan pada zakar anda. perubahan ini akan terus menerus sampai anda mendapatkan ukuran penis yang anda harapkan.

Jadi mulakan langkah anda mendapat produk terbaik ini. Sampai bila nak menunggu lagi?.

__________________________________________________________________________________

Dah puas dengan teknik besarkan zakar cara Canada?. Tapi hasilnya belum ada?. Orang kata Vimax dah tak macam dulu. Dah tak power. Sementelahan banyak tiruan sekarang. Yang original pun bahaya juga. Apa kata cuba cara India pula. Cara herba ayurveda. Mana tahu berjaya..

Kenalkan produk terbaru hangat : Enlargexl

Klik link di bawah untuk tahu lebih lanjut.




  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Serius pengakuan Neha dan teman lelakinya besarkan zakar dan kaitannya dengan kebahagiaan

http://www.enlargexl.com/my/?affiliate=1&subid=blog


PENGALAMAN SEBENAR BESARKAN ZAKAR YANG BERJAYA KAMI REKODKAN

Nama saya Neha saya berumur 26 tahun dan merupakan seorang pelajar yang tinggal di Kuala Lumpur. Saya belajar pemakanan di University swasta tanah air dan bekerja separuh masa sebagai jurujual di sebuah butik.

Saya telah bersama dengan Basant selama 7 bulan. Kami bertemu di atas talian, dan saya rasa dia adalah baik dan kelakar. Dating pertama kali adalah ganjil untuk saya, kerana biasanya saya tidak bertemu dengan lelaki dari internet. Tetapi ia berjalan dengan lancar. Selepas beberapa perjumpaan di bar dan kelab, kami telah bersama. Saya berasa gembira.

Walaupun semua benda berjalan dengan lancar pada permulaan, saya menpunyai keraguan selepas malam pertama. Tiada lelaki yang ingin mendengar ini dari teman wanitanya, tetapi hakikatnya adalah, zakar Basant adalah terlalu kecil. Zakar teman lelaki dulu saya adalah lebih besar. Namun, saya tidak berkata apa-apa dengan Basant. Kerana ini akan mengurangkan keyakinannya, dan saya berkata padanya bahawa dia merupakan lelaki idaman saya dan masalah katil bukanlah masalah besar. Tetapi ia tidak betul. Jika saya jujur, seks itu adalah teruk, untuk saya. Saya selalu membayangkan keadaan apabila saya menjalani hubungan seks dengan teman lelaki dulu saya untuk membangkitkan nafsu. Basant tidak pernah memuaskan saya seperti Krishna. Basant menghadapi masalah sama seperti 4 daripada setiap 5 lelaki… zakar dia terlalu kecil.

Hakikatnya adalah – dan ini merupakan hakikat di mana kebanyakan perempuan tidak akan mengakui – bahawa saya mempunyai masalah untuk mengawal diri untuk menjalin hubungan seks dengan lelaki lain yang lebih berkemampuan dan besar. Apa yang saya mahu ialah untuk memuaskan diri saya dan berseronok di atas katil. Sesetengah wanita akan memberitahu anda bahwa saiz sesuai zakar adalah berbeza bagi setiap wanita – bukan semua wanita suka zakar besar. Pernahkah anda jumpa perempuan cantik dengan lelaki kelihatan sederhana dan ragu kenapa perempuan itu keluar dengan lelaki sederhana itu? Jawapannya mudah: dia mungkin mempunyai zakar besar. Ini merupakan sesuatu di mana tiada wanita boleh menafikan, mahupu mereka tidak mahu mengaku. Perempuan sentiasa ingin lelaki yang mempunyai zakar besar.

Ini bukanlah hanya pandangan saya – ia telah dibukti secara saintifik dan statistik!

Inilah pandangan 2746 orang wanita yang berumur di antara 18 dan 45 tahun tentang saiz zakar sesuai mereka.
penis siza

Jadi lelaki dan perempuan (okay, hanya lelaki pada masa ini, hehe). Guna pita pengukur atau pembaris untuk mengukur kepanjangan zakar anda (saya akan tunggu keputusan anda;)) Sekarang, bayangkan zakar anda kepanjangan 4,5 ataupun 6cm, dan besar juga. Lihat pada pembaris – betapa besar anda boleh menjadi? Sebarang lelaki sejati akan berasa ingin tahu bagaimana mereka boleh menjadikan ini realiti. Dan saya tahu, kebanyakan anda akan berasa ragu tentang pelbagai jenis pil dan peralatan pemanjangan-zakar yang boleh dibeli dari internet atau kedai seks (saya juga, pada permulaan). Kebanyakan daripada mereka berharga beberapa ratus Euro. Jadi, saya menulis pos blog ini untuk kongsi sesuatu yang bagus yang ditemui oleh teman lelaki saya, Basant pada beberapa bulan dulu. Ia adalah sesuatu di mana semua lelaki boleh bermanfaat daripadanya. Jika anda ingin tahu bagaimana teman lelaki saya mendapat zakar yang besar dan kekal seumur hidup, sila baca seterusnya.

http://www.enlargexl.com/my/?affiliate=1&subid=blog

Kesimpulannya, saya hanya mahu menjalin hubungan seks yang bagus seperti dengan teman lelaki dulu saya – tanpa menipu teman lelaki saya!!!!

Satu hari apabila saya keluar dengan kawan perempuan saya, topik perbualan menjadi kepada lelaki. Saya mendapati kami mempunyai masalah yang sama. Hanya kawan baik saya Laura sahaja antara yang tidak mempunyai masalah. Dia memberitahu kami bahawa teman lelakinya bermula untuk bina badan dan menjalankan latihan otot, bukan sahaja tangannya tumbuh, malah zakarnya juga.

Ia tumbuh bukan kerana latihan yang dibuat, tetapi dengan pemakanan tambahan yang dia ambil. Sebelum ini, dia sentiasa berasa tidak puas katil dan terfikir untuk meninggalkan teman lelakinya. Apabila saya dengar ini, saya pesan benda yang sama untuk Basant. Saya belajar tentang pemakanan dan berurusan dengan pemakanan setiap hari, namun tidak pernah saya berfikir bahawa ia boleh membesarkan saiz zakar. Saya ingin membantu Basant, kerana saya tidak dapat bersama dengannya tanpa tipu – walaupun saya tidak ingin berbuat demikian.

Saya menggunakan 2 hari untuk cari produk yang bersamaan, saya mendapati banyak bantuan pertumbuhan zakar yang kelakar sepanjang pencarian saya. Sebenarnya, semua cara yang saya cari adalah tidak sihat, dan bahaya. Google “bahaya kesan dadah perangsang sex” dan anda akan tahu makna saya :D Saya tidak tahu kenapa produk sebegini boleh didapati dengan mudah. Zakar yang besar menjadi tidak berguna jika anda membahayakan kesihatan anda untuk mendapatkannya.

Sepanjang pencarian, saya mendapati produk yang dipanggil Enlarge XL. Gabungan bahan-bahannya adalah sesuai dengan pembinaan tisu otot (yang merujuk kepada zakar) dan meningkatkan bekalan darah ke zakar. Terdapat banyak pemakanan yang sebegini di pasaran, namun produk ini mempunyai bahan-bahan utama yang berpekatan tinggi.

enlargexl herba ayurveda
 Jangan bazir duit, belilah hanya produk yang telah diuji (dan disahkan mujarab dan halal tanpa was-was)…

Produk terbaik yang saya jumpai ialah Enlarge XL. Ia merupakan suplemen semula jadi yang meningkatkan kandungan oksigen dalam darah. Ia membantu dalam memberikan anda ereksi yang lebih panjang dan keras, stamina yang lebih baik dan aliran darah yang lebih bagus. Ini bermakna bahawa saluran darah di zakar telah mengembang. Enlarge XL adalah digunakan oleh atlet, tetapi pada kebanyakan masa ia digunakan oleh pelakon lucah. Ia harus diambil pada masa  1 pagi dan 1malam selepas makan nasi.
Beli Enlarge XL: klik sini!



http://www.enlargexl.com/my/?affiliate=1&subid=blog
Adakah teman lelaki saya tersinggung apabila saya memberitahu dia tentang masalah “kecil”?

Ia bukanlah susah untuk memberitahu Basant bahawa zakarnya tidak memuaskan saya dan saya mahu perubahan. Dia hendak menjaga maruah, tetapi kemudian dia berkata dengan saya bahawa dia berasa bosan dengan zakar kecilnya. Dia rasa semua cara pertumbuhan zakar adalah penipuan dan tidak pernah mencubanya. Dia adalah gembira bahawa saya melakukan investigasi dari perspektif saintifik (terima kasih atas pembelajaran saya!). Dia mula mengambil Enlarge XL pada pagi seterusnya. Saya berasa gembira kerana saya jujur dengan teman lelaki saya bahawa saya tidak puas hati (perempuan, percaya naluri anda dan teruskan!) Jika tidak, saya rasa saya tidak akan setia kepada teman lelaki saya. Kehidupan tanpa kepuasan hati adalah tidak baik!


http://www.enlargexl.com/my/?affiliate=1&subid=blog

 Keputusannya…apakah yang tercapai?

Hasilnya adalah mengejutkan – kami tidak pernah terfikir bahawa ia adalah sangat efektif. Dalam 2 minggu pertama, dia bertumbuh sebanyak 2cm panjang, selepas 5 minggu, hampir 5. Kehidupan seks kami telah berubah – saya masih sedang menyesuaikan diri. Basant lebih liar di katil, dan nafsunya kuat. Dia seolah-olah menjadi orang lain! Saya dapat kepuasan daripadanya. Zakarnya besar dan urat lebih kelihatan, ini meningkatkan nafsu saya. Saya berangan-angan tentang hubungan seks kami semasa di kelas :p


Sekian dari Neha.

Note: Maafkan saya bahasa Melayu saya kurang fasih. 

http://www.enlargexl.com/my/?affiliate=1&subid=blog


KLIK SINI UNTUK TAHU LEBIH LANJUT BAGAIMANA NAK BELI ENLARGEXL SECARA MANUAL
 
Adakah anda gembira dengan saiz zakar anda?

Sila tulis komen selepas menggunakan produk selama 2 minggu. Berapa banyak zakar anda/teman lelaki anda telah bertumbuh dan bagaimana kehidupan seks anda berubah?

Bagaimana Basant mendapat zakar yang lebih besar dalam 5 minggu

•    Dia menggunakan hanya 1 suplemen (termasuk jaminan kembali wang):
Basant mengambil 1 Enlarge XL setiap pagi.

Tip: Untuk keputusan yang baik, anda harus mengambil Enlarge XL pada pagi, selepas bangun
Foto Sebelumnya & Selepasnya

Hantar foto anda yang sebelumnya dan selepasnya dengan emel dan saya akan pos di sini jika anda mahu!

Nota: Setiap lelaki berhak untuk memuaskan teman wanita mereka. Tiada wanita yang mahu membelot teman lelakinya, tetapi, zakar kecil dan tidak puas seks merupakan masalah untuk MANA-MANA wanita. Hanya lelaki boleh memperbaiki masalah ini dan menyelamatkan hubungan mereka. Wanita yang berpuas hati akan kehidupan seksnya akan buat sebarang benda yang membuat lelakinya gembira. Setiap lelaki berhak mempunyai wanita yang mencintainya, dan setiap wanita berhak mempunyai kehidupan seks yang puas hati
!




  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Fakta penting yang anda patut tahu sebelum beli Enlarge Xl Malaysia

 Enlarge xl Testimoni
Testimoni Rahman. 24 tahun. Sabah

TENTU ANDA KECEWA KALAU DAPAT TESTIMONI MACAM NI SEBAGAI PENJUAL

Ya ke kecewa?. Tak lah. Ini testimoni biasa. Kami setiap hari mendapat banyak feedback dari pelanggan. Ini salah satu darinya. Ini buatkan kami lebih bersemangat dan berusaha memperbaiki mutu perkhidmatan kami. Kami di Enlarge XL Malaysia memohon maaf sekiranya ada di antara perkhidmatan kami tidak memuaskan hati anda. Percayalah kami sedang berusaha sedaya upaya terbaik yang kami boleh lakukan.

Biar kami kenalkan diri dulu. Enlarge XL Malaysia ini adalah syarikat dari luar yang baru nak bertapak di Malaysia. Kami bercadang ingin membuka kilang di sini suatu hari nanti. Buat masa ni kami jual online sahaja dan beroperasi dari Singapore untuk pasaran Asia tenggara. Kami telah 10 tahun beroperasi secara online. Enlarge XL buat masa ini di pasarkan di seluruh dunia. Untuk pasaran Asia kami memasarkan di Jepun, Philipine dan tak lama lagi Thailand dan juga Indonesia. Doakan kami berjaya sentiasa ya.

So di sini saya ingin memberikan beberapa Fakta dalam bentuk soal jawab kepada anda yang ingin tahu lebih lanjut tentang Enlarge XL.

1. Apa tu Enlarge XL?.

Enlargexl ni adalah kesinambungan dari ubat lama. Kalau tuan-tuan rajin boleh google ubat lama kami kama raja dan sukraja. Enlargexl ni adalah formula baharu yang terbaik. Sukraja+kama raja= Enlarge XL. Ringkasnya ia lebih kuat dan lebih pantas kesannya serta lebih baik dari ubat lama. Enlarge XL ni berasaskan herba ayurveda. Satu-satunya produk terbaik dan selamat di pasaran serta termurah berbanding ubat yang berasaskan medical drug.

2. Apa tu Ayurveda?.

Ayuveda adalah kajian tentang herba di India. Ia berasaskan kitab lama veda. Sejak dari zaman nenek moyang lagi telah amalkan. Kalau di india apa-apa sakit pun akan rujuk ubat ayurveda. Sekarang ayurveda telah tersebar ke seluruh dunia. Dan kajian tentang ayurveda telah di jalankan dan di ajarkan di universiti seluruh dunia. Memang kelas dan berkesan ubat jenis ini. Sama macam tempat kita tongkat ali dan kacip fatimah juga.

Rujuk kolej ayurveda India dan Usa: MD India, USA

3. Apa kelebihan Enlarge XL ni?.

Kelebihan Enlarge XL ni adalah ianya herba. jadi selamat dan juga halal. Kami mempunyai sijil HSA singapore dan juga sijil Halal singapore,  jadi boleh di ambil tanpa was-was. Tanpa risau kesan sampingan. Enlarge XL akan membantu merangsang perjalanan darah ke penis. Juga memperbaiki dan memperbesarkan salur darah. Jadi penis mantap dan tahan lama. Juga besar dan panjang bila salur darah besar. Kekurangannya kesannya lambat. 1 bulan baru nampak. Jamin 90% berkesan. Maksudnya 1 bulan minimum 1-2cm dan maksimum 1 inci. Ubat herba memang lambat tapi semula jadi. Tapi walau demikian. Ia amat berbaloi untuk wang. Kerana kesannya kekal seumur hidup. Bila dah dapat kesan yang di ingini boleh sahaja berhenti. Tak perlu ambil lagi.

Cuba fikir kenapa penis jadi besar bila terangsang dan kecil bila sejuk?. Semuanya sebab darah mengalir lancar dan masuk banyak ke penis. Kalau lancar memang keras macam batu...hihi

Fakta: Enlarge XL adalah satu-satunya ubat herba paling selamat dalam dunia

4. Bagaimana cara pengambilannya?.

Sangat mudah, Makan 1 pagi 1 malam. Selepas makan nasi. Elok minum dengan segelas susu. Kalau tidak dapat makan pagi. Ambil sahaja malam sebelum tidur 2 biji. Tak lebih tak kurang. Kalau ada pump boleh tambah kesan panjang dengan pump (sangat di syorkan), atau urut setiap pagi dari bawah ke atas. Kesannya penis lebih panjang dan besar kerana herba kami akan baiki segala sel dan tisu terlibat. Jadi keras, mantap dan tahan lama. Besar dan panjang

5. Kalau ada penyakit lain bolehkah makan?.

Boleh. Tak ada masalah. Apa-apa penyakit boleh makan. Cuma kami tak galakkan kalau ada penyakit kronik macam pembedahan jantung, potong kaki kerana diabetes. Bukan tidak boleh. cuma tak di galakkan bimbang komplikasi. Paling kami takut alahan ubat @ herba. Sekiranya ada tanda tidak elok selepas ambil ubat ini. Segera dapatkan nasihat doktor. Sekiranya ada surat doktor ubat ni bahaya. Boleh kemukakan kepada kami. Kami akan bagi pulangan wang dan pampasan sekiranya memang terbukti anda mengalami kesan negatif kerana ubat ini.

Note: Ubat ni mungkin memberi kesan agak panas untuk minggu pertama untuk sesuaikan dengan darah. Perlu minum banyak air. Ubat ni bukan dadah. Test urine tak akan sangkut. :)

Pantang: Jangan minum arak semasa makan ubat. Kesannya akan jadi sangat kurang.

6. Umur lanjut adakah berkesan?


Ubat ni memang khas untuk lelaki berusia. Supaya jadi kekal muda dan bertenaga. Insya Allah 90% berkesan. Mungkin tak dapat maksimum. Tapi pasti dapat minimum. Kami uji ubat kami pada lelaki umur 18-75 tahun. Purata kesan amat memberangsangkan.

7. Bagaimana anda menghantar ke Malaysia?

Kami menghantar guna courier dari singapore. Makan masa 3-7 untuk sampai. Kami mempunyai 2 method penghantaran dan cara bayaran.

a) Bank in- Seluruh Malaysia dan kami pos pakai G dex. Kalau sibuk dan selalu tak ada di alamat kami syorkan cara ni. G dex akan simpan barang anda untuk anda ambil bila-bila masa sekiranya gagal menghantar ke alamat anda

G DEX service

b) COD atau cash on delivery- Bayar cash bila sampai pada posmen. Kami akan pos ke alamat anda. Bila sampai bayar cash sahaja jumlah pesanan anda pada posmen.Tapi COD hanya hantar 3 kali dan kalau tak dapat hantar barang akan kembali ke singapore sebab belum bayar. Buat masa ni kami boleh cod ke negeri di bawah. COD kami guna yamato delivery. Boleh check kawasan cod kat sini

COD yamato delivery

Kelantan- Kota Bharu, Bachok, Beris Kubur Besar, Alor Mas

Terengganu- Kuala Terenggan, Kuala Berang, Ajil, Besut, Setiu

Pahang-Kuantan

Perak- Ipoh.

Melaka-Ayer Keroh. Merlimau, Jasin, Sungai Rambai, Alor Gajah, Lubok Cina. Masjid Tanah, Kem Terendak, Sungai Udang. Tanjong Keling.

Selangor- Banting, Batu caves, Kelana Jaya, Puchong, Subang Jaya, Damansara, Serendah, Bukit Sentosa, Batu Arang, Subang Airport, Petaling Jaya, Bandar Sunway, Dengkil, Beranang, Bangi, Semenyih, Serdang, Seri Kembangan, Cheras, Batu 9 Hulu Langat, Kajang, Pulau Indah, Jenjarom, Teluk Panglima Garang, Kapar, Puncak Alam, Klang, Shah Alam, Beranang, Dengkil, Sepang, Bukit Sentosa

Kuala Lumpur- Seluruh Kuala Lumpur, Putrajaya, Cyberjaya

Penang- Seluruh penang

Johor- Batu Pahat, Ulu Tiram, Pasir Gudang, Skudai, Gelang Patah, Nusa Jaya, Masai.

Negeri Sembilan- Seremban, Port Dickson, Ayer Hitam, Lukut, Linggi. Serting, Mantin, Nilai, Labu, Durian Tawar, Batu Kikir
COD makan masa 3-7 hari ya. Kena ada alamat tetap @ tempat kerja sebab kami guna posmen courier. 

8. Bolehkah anda menghantar ke tempat saya. Saya hanya percaya bila dapat barang dan nak bayar melalui cash on delivery. Tapi alamat saya tak termasuk dalam cod list. Anda syarikat besar, tentu boleh hantar. Percayalah saya akan bayar.

Maaf. Tak boleh. Kami hanya boleh cod seperti tempat tertera. Dan bank in selainnya. Untuk elakkan masalah.

9. Adakah jamin sampai?

Demi Allah jamin sampai. Kecuali delivery company ada masalah atau ada masalah lain. Sekiranya tidak sampai selepas 2 minggu kami akan kembalikan wang anda 100%. Sila berhubung dengan kami segera.

10. Bagaimana untuk berhubung dengan syarikat anda atau bagaimana untuk order?.

Anda boleh order online. Kami akan hubungi dalam masa 5 minit. Kami juga mempunyai Chat Support di website kami. Servis 24 jam. Kami mempunyai pasukan customer support yang akan uruskan segala hal berkaitan pelanggan. Kami tak ada agen atau kedai. Hati-hati jika beli di tempat lain. Boleh jadi ubat cina penuh dadah perangsang. Boleh order kat sini . Tekan "Buy Now" dan isikan segala maklumat ( Nama, alamat, No telefon). Tekan seterusnya hingga keluar no akaun bank syarikat dan nama @no telefon customer support kami.

Note: Enlarge xl tiada pengedar. Tapi ni no customer support. Sekiranya anda ada sebarang masalah atau ingin order. Sila wasap atau msg je dulu. Nanti kami call balik ya..+60178510600 Faizul

HARGA: 1 box  (1 bulan- 60 biji) = RM179 + RM40 pos dari Singapore. 2 Box rm299. 3 box rm399

 Enlarge xl new
 enlargexl order now
ADD WE CHAT ID : "enlargexl" FOR FAST RESPONSE
WASAP/MSG ONLY +60178510600- Faizul
Kepada pengguna Smartphone. Klik tulisan ni untuk save no saya. Faizul

ORDER ENLARGEXL MANUAL:

Yakin dan nak beli enlargexl lebih pantas?. 
Penghantaran pantas seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak. Pos Percuma

COD: -Bayar cash bila sampai pada posmen. tak di galakkan kalau sentiasa sibuk dan tak ada di rumah atau alamat: Rujuk cod list di atas

Sekiranya anda dalam kawasan COD. Msg Nama, alamat, Jumlah pesanan serta kod cod enlargexl ke 0178510600- Faizul

Contoh: Ahmad. Enlargexl 3 box. COD No 13, jalan cheras, cheras 56000 kuala lumpur.

Kami akan hantar terus ke alamat. Bila sampai bayar cash pada posmen. Sila berikan masa 2-3 hari untuk penghantaran

Bank in:. - Seluruh Malaysia termasuk Sabah dan sarawak. Barang akan di simpan di pejabat G dex kalau ada masalah tak sampai. Boleh ambil bila-bila masa

Maybank: 501011680385 : Highline Pte Ltd.

Wasap resit. Tuliskan nama produk. Nama, alamat, jumlah pesanan dan  no telefon ke +0178510600 atau hantar ke we chat : enlargexl

Harga: 1 box rm219. 2 box rm299. 3 box rm399

Contoh :

Nama : Ahmad. Enlargexl 3 box. No 13, jalan cheras, cheras 56000 kuala lumpur. 

Boleh CDM, ATM, ONLINE TRANSFER. Kalau dari bank lain buat interbank atau 3rd party transfer. Wasap resit ya. Penting. Tak ada resit kami tak proses.

Nota: Pesanan akan sampai 3-7 hari dari tarikh cod atau bank in. Tracking akan di berikan. Boleh check. Jangan risau

enlargexl jamin sampai cepat
enlargexl selamat dan kesan kekal


#Keyword: enlargexl, enlarge xl, enlargexl malaysia, enlarge xl malaysia, kama raja, sukraja, vimax

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS