Saturday, 9 September 2017

Rahsia Mike Besarkan zakar secara semula jadi terbongkar!



BAGAIMANA VMEN PLUS MEMBANTU SAYA MENDAPAT KEMBALI KEHEBATAN SHAHWAT SETELAH ZAKAR MENGECIL KERANA MASALAH KESIHATAN.

Salam semua para pembaca. Nama saya Mike. Saya tinggal di Kuala Lumpur. Usia saya telah lanjut ke 5 series, dan faham sendirilah bila usia lanjut bermacam-macam masalah kesihatan menjelma. Kencing manis adalah musuh utama.

Saya sedar saya mula mengalami masalah lemah shahwat beberapa tahun lepas. Zakar saya menjadi semakin mengecil atau mungkin ini cuma pandangan saya sahaja. Tetapi apa yang pasti, stamina saya sudah tidak sekuat dahulu. Saya tidak kisah kerana mungkin bila dah berumur dekat 50 an, sememangnya tubuh manusia akan bereaksi begitu.

Namun, saya sebenarnya seorang yang sangat kuat berimiginasi tentang seks. Sangat suka pada perempuan yang chubby dan muda dari saya. Baru-baru ini saya berkenalan dengan seorang wanita kacukan yang sangat cantik. Pada mulanya, perkenalan kami hanya sekadar kenalan business. Namun sejak akhir-akhir ini, kami semakin rapat.

Akhirnya, kami tidak dapat menahan perasaan masing-masing. Beberapa kali kami bertemu di hotel dan melakukan aktiviti kami. Di sinilah masalah ini timbul. Keinginan saya memuncak namun stamina saya tidak mampu mengikut kemahuan saya. Tidak sampai beberapa minit, saya terkulai layu.


Saya dapat melihat wajah riang teman wanita saya menjadi amat murung. Saya tahu yang saya tidak boleh membiarkan perkara ini bertahan lama begini. Saya perlu lakukan sesuatu. Saya perlukan bantuan untuk kembali kepada kehebatan dahulu.

Menerusi teman-teman rapat, saya di perkenalkan dengan pil yang sangat mujarab. Bermacam-macam pil yang ada di pasaran, kita semua tahu yang tidak semuanya selamat dan berkesan. Jadi saya benar-benar berhati-hati memilih ubat yang sesuai untuk merawat penyakit saya ini.

Inilah ubatnya. Namanya Vmen Plus


Antara sebab saya memilih ubatan ini adalah kerana ianya murni asli dari sumber semula jadi dan herba terpilih. Seperti mana anda juga, saya amat cerewet dengan ubat yang berasaskan kimia kerana bimbang membawa mudarat. Kawan-kawan saya ramai telah mencuba ubat ini dan kesannya amat baik sekali. Ramai yang mendapat kembali kekuatan yang telah lama hilang atau menambah kekuatan seks yang lama terpendam. Puas lepaskan rindu dendam!

Melalui pengalaman saya memakan ubatan ini selama 3 bulan. Saya dapati ia membantu meransang kembali keinginan seks, mengatasi masalah lemah shahwat ( batang sukar naik atau lembik ) dan paling penting mengelakkan saya pancut sangat awal. Malu beb!.


Saya sangat suka melihat perubahan pada zakar saya. Ia sangat teguh dan kuat. Malah setelah lama memakan ubatan ini. Saya dapati perubahan zakar amat ketara pada saiz. Dahulunya saya rasakan ia semakin mengecil, namun sekarang ni saya dapat rasakan ia semakin besar. Teman wanita saya juga tersenyum puas setiap kali kami bersama. Katanya, terasa sangat penuh dan selesa. Suka sangat dia!.

Saya tak ingin bercerita panjang tentang kandungan ubatan ini kerana ia tak penting. Yang penting ia semula jadi dan sangat-sangat membantu saya. Paling saya suka adalah kandungan Daun Kemangi yang meningkatkan ghariah seksual saya serta meransang perjalanan darah ke zakar supaya zakar saya sentiasa keras bila beraksi.

PALING SAYA TAK SANGKA ZAKAR SAYA BOLEH MEMBESAR 3 INCI LAGI!

Melalui hubungan baik saya dengan penjual saya boleh membantu anda mendapatkannya segera dengan harga yang sangat murah.

COD SEGERA JIKA DI KL-SELANGOR 

Jika di internet perlu membelinya dari Germany dengan harga USD 69.99 ( RM 300 )selepas potongan 30%. Saya boleh membantu anda mendapatkan dengan harga RM 199.00 offer untuk rakyat Malaysia sahaja.

Jika berminat boleh sahaja isi form di bawah dan saya akan hantar pada company kawan saya ni. Mereka akan hubungi anda segera, atau tekan sahaja gambar whats app jika sedang menggunakan phone sekarang. Tunggu 1 minit, terus auto whats app penjual,

Moga dapat membantu anda semua jadi seperti saya. Mungkin..

JOM KEMBALI KUAT, GAGAH, BESAR DAN PANJANG DENGAN VMEN!





RM 199.00 Sahaja- Pos @ Cod Percuma*

Boleh Whats App Direct Penjual ( LEO ) +6019-402 2352. 
Klik Gambar je.



Sementara itu layan dulu video testimoni pengguna

Thursday, 25 May 2017

HDREAM- MACA EXTRACT- Ubat Africa untuk besarkan zakar.

PAID ADS from HDREAM
HDREAM- MACA EXTRACT- Ubat Africa untuk BESARKAN ZAKAR


STOP. JANGAN BACA KALAU TAK NAK TAHU KELEBIHAN MACA!. 
Barang AFRICA ni... Africa biasalah kan...semua benda BESAR!

[ NOTA DARI PENJUAL ] :

Terdapat masalah kejujuran dalam jualan produk kesihatan lelaki di pasaran dalam talian Malaysia. Semua mereka mendakwa bahawa produk mereka berfungsi 100% tetapi ini tidak berlaku pun.
Realiti kebanyakan produk sangat sedikit kesannya dan keputusan setiap orang adalah berbeza.

Saya telah melayan beribu pelanggan di mana kebanyakan pelanggan sudah menggunakan banyak produk tetapi tidak melihat apa-apa keputusan yang baik. Banyak produk yang sangat berkesan untuk masa yang singkat tetapi tidak untuk jangka masa panjang.

Sesetengah orang melakukan pembedahan untuk Pembesaran Zakar yang sangat berisiko dan mahal. Dalam laman web ini, saya akan membimbing anda bagaimana anda boleh membesarkan saiz zakar secara semulajadi dan produk sebenar yang boleh anda ambil untuk mendapatkan saiz yang di inginkan.

JADIKAN KEHIDUPAN SEKSUAL ANDA SATU PENGALAMAN BERBEZA!

Faktor yang sangat memberi kesan terhadap kehidupan seksual lelaki:

Terdapat faktor-faktor yang berbeza yang memberi kesan terhadap kehidupan seksual sebagai contoh:

Kurang ereksi, ejakulasi pra-matang dan sebahagian besar orang mempunyai isu saiz zakar. Dalam era masa kini di mana tekanan dan ketegangan mental adalah perkara biasa dalam hidup, ketidakpuasan seksual sangat memberi kesan besar kehidupan .

Kehidupan seksual suami isteri yang tidak di jaga dan di layan sempurna mungkin memberi kesan berlakunya penceraian. Ini sebenarnya amat malang, namun boleh di elakkan jika mendapat bantuan dan ubat yang betul. Namun di dalam masa kini terdapat banyak ubat yang di jual. Harga pun boleh tahan. Yang mana sebenarnya paling berkesan? Atau benar-benar berkesan?.

Inilah yang saya ingin perkenalkan. HDREAM- MACA EXTRACT DARI AFRICA.

Bila sebut AFRICA. Saya cuma boleh bayang satu benda berkait dengan topik kita hari ini... semuanya BESAR!. Hehe. Anda pun bayangkan yang sama kan?. Dah agak..

www.wasap.my/60194022352/Saya nak beli HDREAM


APA ITU MACA?

Maca ialah sayuran berakar (akar sayur-sayuran) berasal dari kawasan sejuk, kawasan tanah tinggi terutamanya di Peru dan Africa. Ia adalah salah satu daripada bahan-bahan yang paling biasa terdapat dalam banyak makanan tambahan peningkatan seksual lelaki. Ia juga adalah makanan yang biasa digunakan sama seperti kentang dalam budaya lain, walaupun ia agak manis.

Maca adalah afrodisiak ( peransansang seks) yang terkenal dan biasanya digunakan dalam makanan ternakan untuk meningkatkan kesuburan. Penggunaan dianggap selamat dan boleh dimakan / digunakan dalam pelbagai bentuk seperti pil, serbuk atau makanan yang dimasak. Maca Chicha adalah minuman ditapai lazat di perbuat dari Maca. Ia juga kaya dengan asid lemak dan asid amino



JADI APA TU HDREAM?.

Syarikat ini bermula di Africa dan menjadi terkenal apabila semua orang mula mencari herba Maca untuk tujuan perubatan. Ubat H Dream mengandungi yang bahan 100% Herba paling berkuasa. Bahan-bahan herba yang digunakan untuk merumuskan H Dream adalah berkualiti tinggi dan menyediakan potensi maksimum. Tidak seperti kebanyakan Tambahan ED organik, H Dream dihasilkan di Afrika Selatan oleh makmal farmaseutikal terkemuka.

Kandungan Utama Frusctose, Serbuk Ekstrak Teh, Maca Extract, Saw Palmetto Extract

DI JAMIN TIADA KIMIA ATAU DADAH MERBAHAYA CUMA HERBA SAHAJA!

FUNGSI UTAMA H DREAM

  • Keinginan seksual yang rendah
  • Kurang daripada saiz ereksi ideal
  • Ejakulasi pra-matang
  • Saiz zakar kecil
  • Darah Tinggi Pesakit Tekanan
  • Pesakit kencing manis boleh gunakan untuk ubati kencing manis
  • Memaksimumkan saiz anda secara semula jadi.
www.wasap.my/60194022352/Saya nak beli HDREAM


Jadi berbalik pada fakta. Lihat kandungan HDREAM yang paling utama. MACA EXTRACT DAN SAW PALMETTO EXTRACT. 2 Bahan ni sememangnya terkenal untuk kebaikan zakar. Namun haruslah mengambil herba yang ORIGINAL. Lebihnya HDREAM extrak herba di jamin original. Fructose dan ekstrak TEA mengurangkan kandungan gula. Jika anda ingin tahu, HDREAM boleh di gunakan untuk mengubati kencing manis. Tapi kita tak ingin cerita lebih lanjut tentang itu.

Apa yang lebih penting masalah utama lelaki seperti ejakulasi pra matang dan kekurangan daya seks kebanyakan berlaku pada lelaki berusia. KENAPA?.- Sebab utama kencing manis dan darah tinggi

HDREAM boleh membantu mengatasi 2 masalah ni sekaligus. HDREAM akan membantu melancarkan perjalanan darah dan juga mengurangkan kandungan gula. Kami pernah ada kes di mana kaki yang buruk boleh sembuh dengan HDREAM. Kami mempunyai beratus-ratus testimoni pelanggan yang berjaya dan puas hati. Ini salah satu darinya...


www.wasap.my/60194022352/Saya nak beli HDREAM
1 KOTAK HDREAM= 1 KOTAK PUAS HATI!

CARA MENGGUNAKAN H DREAM

1. Ambil satu sachet di campur dengan segelas air sebelum tidur atau sebelum sarapan. Rasanya agak lazat jadi tak ada masalah untuk telan. Minum 3 hari sekali untuk kesan lebih efektif.

Ini sahaja. Jadikan amalan pemakanan anda terutama jika anda mengalami masalah kencing manis yang memberi kesan kepada kesihatan seksual anda. Pasti mujarab!.

BAGAIMANA UNTUK BELI HDREAM?

Boleh order melalui Whats App terus direct penjual. Whats app ALI +6019-4022352.

www.wasap.my/60194022352/Saya nak beli HDREAM
HARGA RM250 1 BOX, RM400 2 BOX, RM550 3 BOX 

Whats app ALI +6019-4022352
COD SELURUH KL
POS SELURUH MALAYSIA
www.wasap.my/60194022352/Saya nak beli HDREAM
Kalau anda menggunakan Smart Phone sekarang sila klik je buy now tunggu seminit akan terus masuk ke Whats App ALI. Sungguh mudah. Cepat. Selesa dan kerahsiaan anda terjaga.

Terima kasih. Selamat membeli.


https://vmenplusmalaysia.blogspot.my/

___________________________________________________________________________________

www.wasap.my/60194022352/Saya nak beli HDREAM
TESTIMONIAL FROM OFFICIAL SITE
 
www.wasap.my/60194022352/Saya nak beli HDREAM

TESTIMONIAL FROM OFFICIAL SITE












Friday, 12 May 2017

GNC Mega Men Timed-Release 90 Vegetable Tablets

http://ho.lazada.com.my/SHPEFZ

http://ho.lazada.com.my/SHPEFZ
Best-selling men's formula for men which gives maximum performance
All adults can benefit from taking a multiple vitamin daily

A premium formula that includes antioxidants, vitamins and minerals
To supplement key nutrients missing in your daily diet.

Supplies 27 ingredients and fruit, carotenoid, vegetable and amino acid blends

Provides food based nutritional support.
Suitable for vegetarians

Supplies B-vitamins that may be missing from your diet due to poor dietary habits from everyday stress. Each daily dose supplies 25 mg of B-vitamin complex that is essential for carbohydrate metabolism and energy production.

When combined with vitamins B6 and B12, folic acid may play a role in the maintenance of healthy homocysteine level for cardiovascular health.

Enhanced with an antioxidant fruit and vegetable blend that offers protection from harmful free radicals that can destroy healthy cells.

Consumption of antioxidant nutrients such as Selenium, Vitamin C, and E is necessary for maintaining optimal defense of your body.

Vitamin C helps to protect the body against free radical damage and is essential for healthy bones, teeth, blood vessels and collagen.

Natural Vitamin E is the body's preferred form, provides antioxidant support and provide support for healthy heart, lung, prostate and digestive tract function.

Vitamin A and lutein are essential for eye health and normal vision.

Provides important minerals like zinc that is required for healthy reproductive function, copper which is involved in the production of cellular energy and chromium that plays an important role in glucose metabolism.

Choline serves as a precursor of acetyl choline, which is one of the neurotransmitters responsible for memory function.

L-Arginine is a non-essential amino acid, which assists the removal of ammonia from the body, which is a waste product of protein metabolism. It helps maintain blood vessel tone and provides energy to your muscles for movements.

Lycopene, a member of carotenoid family, is a potent antioxidant for protection from free radical damage and is intended to support normal, healthy prostate and heart functions.

Alpha Lipoic Acid helps support antioxidant regeneration such as regenerating vitamin C, E, glutathione and CoQ10 to their active states. Also beneficial for enhancement of glucose uptake.

http://ho.lazada.com.my/SHPEFZ

Men-s Care (60 Capsules) - Testosterone Hormone

http://ho.lazada.com.my/SHPEFZ
http://ho.lazada.com.my/SHPEFZ
High Concentration Tongkat Ali Extract
Approved by MOH/KKM
JAKIM Halal certified
100% Natural herbal
Increase Energy
Health Maintainance
No Steroids Guaranteed
Safe and No Side Effect




Sejarah Pomade dan Kenapa Lelaki Suka Pakai Pomade serta 3 pomade terbaik 2017

http://ho.lazada.com.my/SHPbY3
Sejarah Pomade

Minyak rambut (/ pɒmeɪd /; Pommade Perancis) adalah sebatian berminyak, berlilin, atau bahan yang berasaskan air yang digunakan untuk menggayakan rambut. Minyak rambut memberikan rambut pengguna kesan berkilat, rupa licin, dan tidak kering. Ia tahan lebih lama daripada produk penjagaan rambut lain yang  sering memerlukan beberapa cucian untuk di bilas sepenuhnya.

Pomade berasal dari abad kelapan belas dan kesembilan belas dan bahan utamanya terdiri daripada lemak beruang atau lemak babi. Lanolin, lilin lebah, dan jeli petroleum telah digunakan secara meluas dalam pembuatan pomades moden. sifat pengerasan daripada pomades membuat gaya rambut yang diukir seperti sekeras mungkin, manakala tempoh kelembapan berkekalan.

Ia amat popular di kalangan mereka yang berambut kerinting atau keras untuk membantu menggayakan rambut.

Perbezaan antara pomade dan minyak rambut

Secara tradisinya, perbezaan di antara pomade dan minyak rambut adalah bahawa minyak rambut memberikan rambut penampilan yang lebih berkilat, manakala pomade tidak. Hari ini perbezaan antara minyak rambut dan pomade menjadi agak kabur terutamanya kerana banyak pomades lebih banyak mengandungi lilin lebah. Ia lebit berkilat dari minyak rambut.

Sejarah Pomade di Malaysia. 

Pomade mula popular di Malaysia sekitar tahun 90 an di mana ia di pasarkan di bawah jenama Tencho Hair Pomade dari jepun. Ia bukanlah seperti pomade hari ini di mana kesannya terlalu kuat dan agak melekit. Baunya juga agak keras dan kurang menyenangkan bagi wanita. Meskipun begitu ia ama popular di kalangan lelaki dan menjadi rebutan malah pada waktu dulu, hanya anak-anak orang kaya mampu beli tencho ni sebab harga agak mahal bagi sebotol kecil. Saya ingat lagi saya dulu kumpul duit sampai seminggu untuk beli 1 pomade dan guna jimat-jimat sampai sebulan. :)

Kesannya rambut jadi keras melekit. Basuh dengan air pun kekal. Seronok kalau di bawa untuk aktiviti camping sebab akan jadi agak jimat walau kena buat banyak aktiviti. Hehe.

Inilah rupa Tencho tu. 

http://ho.lazada.com.my/SHPbY3


Kenapa lelaki suka pakai Pomade?

Lelaki moden tahun 2017 suka pakai pomade kerana Pomade terkini berasaskan air. Murah dan mudah di dapati. Kesannya juga lebih bagus dan lebih bersinar dari memakai minyak rambut biasa. Pomade amat popular apabila di gayakan dengan potongan rambut tertentu yang berstail moden.

Seperti Fade, Undercut, Pompadour, Quiff dan sebagainya.

 
http://ho.lazada.com.my/SHPbY3
Pompadour

Pomade Terbaik 2017 

Terdapat banyak jenis pomade di pasaran. Namun yang menjadi pilihan lelaki di Malaysia ada 3. Saya sertakan gambar dan juga keterangan mengenainya di bawah. 

1. SILKA BARBER HAIR POMADE WITH FREE GIFT RENE SERUM   

http://ho.lazada.com.my/SHPbY3

http://ho.lazada.com.my/SHPbY3
Butiran produk daripada Silka BARBER HAIR Pomade DENGAN HADIAH PERCUMA RENE SERUM
 
Berbau wangi unik,pomade mempunyai konsistensi berkrim,

Sikat dalam dengan mudah dan memberikan cengkaman yang kuat untuk fleksibiliti gaya maksimum
mengeringkan Silka BARBER Pomade

Dengan kekerasan maksimum, bersinar sederhana dan boleh di cuci dengan air. 

2. Pomade color gel (Purple)  

http://ho.lazada.com.my/SHPbY3

http://ho.lazada.com.my/SHPbY3


Butiran produk daripada Pomade warna gel (ungu)
  • Berasaskan air sangat kuat cengkaman
  • Top Pomade di Malaysia
  • Minyak rambut vanilla terbaik
  • Trending Pomade
    Tidak berminyak
    Sesuai untuk semua jenis rambut
3. Oilive Waterbased Hair Pomade (100ml)  

http://ho.lazada.com.my/SHPbY3

http://ho.lazada.com.my/SHPbY3
 Butiran produk Zaitun air berasaskan Hair Pomade (100ml)

Cara Penggunaan
  • Sapukan 2-3 pam ke tangan
  • Sapu pada hujung rambut di kawasan kering atau bercabang
  • Meninggalkan dalam. Tidak bilas diperlukan
  • Saiz100ml
Ketiga-tiga pomade ini di pilih sebagai terbaik berdasarkan review dan jualan yang di buat sangat laris di Malaysia. Namun mungkin pilihan semua orang berbeza. Ada yang lebih suka kerana harganya murah. Ada juga yang suka kesannya lebih kuat. Apa pun lelaki moden tidak boleh lari dari pomade. 

Adakah anda pengguna pomade?. Kalau belum dapatkan 1 hari ini. Tapi terlebih dahulu apa kata cuba kaya hairstyle moden undercut atau sebagainya. Baru nampak macho dan meraik. Kan?


Wak Doyok Hair And Beard Cream

http://ho.lazada.com.my/SHPY1R

http://ho.lazada.com.my/SHPY1R
Retains the original color mustache , sideburns and hair
Helps restore the damaged hair
Maintain moisture and softness of hair
Prevent and treat split ends
Strengthening the hair from the roots
Troubleshooting balding , hair loss and dandruff
Prevent and overcome the itching of the scalp
Menyihat and tones the scalp

http://ho.lazada.com.my/SHPY1R

Avalon Organics Thickening Conditioner with Biotin B-Complex (397ml)

http://ho.lazada.com.my/SHPY1R

http://ho.lazada.com.my/SHPY1R
Product details of Avalon Organics Thickening Conditioner with Biotin B-Complex (397ml)

Biotin-B-Complex Thickening Conditioner is the perfect choice for fine, limp or thinning hair. This wonderful conditioner is made with a healing complex of B vitamins, including biotin, niacin and panthenol, to nourish the hair and scalp for added body and shine, increased scalp circulation and stimulation of hair follicles.

Maintain healthy scalp
Nourish follicles
Help restore thinning hair
Strengthen hair strands
Boost body and volume
Biotin-B-Complex Thickening Conditioner was specially designed to nourish and restore thinning hair. It is fortified with an elixir of biotin, saw palmetto and wheat protein to control hair loss, while nourishing follicles. It will help strengthen hair strands and boost body and volume for a healthy scalp and thicker, fuller hair.

Contains NO: parabens, harsh preservatives, or grapefruit seed extract
Contains NO: synthetic fragrances or colors
pH balanced
100% vegetarian ingredients and no animal testing
This thickening conditioner is formulated with nourishing aloe and jojoba, stimulating rosemary, saw palmetto and smoothing, strengthening wheat protein.

http://ho.lazada.com.my/SHPY1R

Shiseido Fuente Vita Voltage BL 200ml For Hair Thinning and Greying

http://ho.lazada.com.my/SHPY1R

http://ho.lazada.com.my/SHPY1R
Product details of Shiseido Fuente Vita Voltage BL 200ml For Hair Thinning and Greying

Shiseido fuente Hair Growth VITA VOLTAGE BL
Medicated Vita Voltage BL

Panax Ginseng Root Extract - an effective new formula to solve problems of graying and thinning hair.

Panax Ginseng Root extract a new formula to prevent hair thinning.

Zanthoxylum piper fruit extract prevents outbreak of grey hair.

Prevents hair loss.

Dandruff control and prevents itchiness.

Nicotinic Acid Benzyl and Menthol provides a fresh and cooling feeling.
Floral green fragrance and colour free.


http://ho.lazada.com.my/SHPY1R


L'Oreal Professionnel Expert Serie - Aminexil Advanced Anti-Thinning Hair Programme 10x6ml/0.21oz

http://ho.lazada.com.my/SHPY1R

http://ho.lazada.com.my/SHPY1R
Product details of L'Oreal Professionnel Expert Serie - Aminexil Advanced Anti-Thinning Hair Programme 10x6ml/0.21oz

A cutting-edge double action nutritional programme for thinning hair Concentrated with Omega-6 nutri complex Helps shield & hydrate hair from root to end Enriched with Aminexil an exclusive ingredient clinically proven to thicken hair Scientifically proven to fight against hair thinning Unveils fuller & healthier hairTo use: Apply to dry or shampooed & towel dried hair.

Spread on hair root mildly massage for 1 minute.

No need to rinse out.

Use once daily for 6 weeks as an intensive course or 3 times a week for 8 weeks during seasonal changes as a maintenance course.


http://ho.lazada.com.my/SHPY1R


Virgin Coconut Oil-Anti Hairfall,Dandruff-Fertilizer for Hair

http://ho.lazada.com.my/SHPY1R

http://ho.lazada.com.my/SHPY1R
Product details of Virgin Coconut Oil-Anti Hairfall,Dandruff-Fertilizer for Hair

This is an anti dandruff and hair conditioning cream for rapid hair growth which conditions broken and dry hair,

also help to maintain perm and pressed hair.

gently and effectively removes dandruff while keeping hair nourished and moisturized. It soothes an itchy and flaky scalp, which in turn helps strengthen the hair shaft and control hair fall.

The main function of this cream is to increase hair, overcome the problem of hair loss and dandruff. More info below:


3in1 Hair Therapy contain of natural ingredients:

❤ Virgin Coconut oil

❤ Olive oil

❤ Selected Herbal

Product Details:

 [✔] nourish and increase hair

[✔] repair hair structure & root

[✔] suitable for all skin types

[✔] get rid of dandruff and hair loss before using this cream,

The fact You need to know:

✔This hair cream is fragrant and not greasy.

✔Very suitable for all ages including infants

✔Its safe and no chemicals.

✔Indeed,this products are very effective in hair growth and reduce hair loss.

✔Result can be seen and felt less than a month. (depending on the problem)

✔No chemicals and not harmful at all.

✔Its smell good

Directions for use:

Pour a little cream,apply to both palms and massage  gently into the scalp using a circular motion. Use regularly before and after shampooing to maintain dandruff-free, soft and healthy hair. Suitable for all hair types. Safe to use on artificially colored or permed hair.

http://ho.lazada.com.my/SHPY1R

Audace Hair Reactive and Fall Control Tonic 200ML

http://ho.lazada.com.my/SHPY1R

http://ho.lazada.com.my/SHPY1R
Product details of Audace Hair Reactive and Fall Control Tonic 200ML

Audace Hair Reactive and Hair Fall Control Tonic contains vitamins, protein and anti-oxidants. It refreshes the scalp, promotes blood circulation, controls hair fall, revitalizes and increases hair volume.

Direction for Use

Apply Audace Hair Reactive and Hair Fall Control Tonic onto the scalp and massage for 3 minutes using fingertip pressure. Need not rinse off.

Ingredients

Deionized Water, Isopropyl Alcohol, Hydrolized Wheat Protein,D-panthenol, Tocopheryl Acetate, Fragrance, Retinyl Palmitate, Sodium Riboflavin Phosphate, Capric Acid, Caprylic Acid, Linoleic Acid, Linolenic Acid, Arginine, Glycine, Histidine,Leudine, Lysine, Methionine, Proline, Serine, Valine, Biotin, Birch Leaf Extract, Horsetail Extract, Matricaria Extract, Nettle Extract, Camphor, Citric Acid, Menthol, PEG-40 Hyrdogenated Caster Oil, Piroctone Olamine, Propylene Glycol, Salicylic Acid, Butylparaben, Ethlyparaben, Methlyparaben, Propylparaben, C.I. 17200, C.I. 42090

Caution

For external use only. Keep out of reach of children. Avoid contact with eyes and broken skin. In case of contact with eyes, rinse immediately with water.

http://ho.lazada.com.my/SHPY1R

V'Asia Tonik Suburambut Extra Lebat

http://ho.lazada.com.my/SHPY1R

http://ho.lazada.com.my/SHPY1R
  • Help overcome hair problem fall, itchy scalp and dandruff.
    Supplying vitamin and nutrients that are good for hair growth.
    Help supply nutrition, protein, vitamin and mineral that are complete to become heavy hair and strengthen root hair.
Product details of V'Asia Tonik Suburambut Extra Lebat

Tonik Suburambut dirumus khas daripada ramuan semulajadi seperti Aloe Vera, zaitun, Ginkgo Biloba, bunga raya, susu kambing dan akar ginseng yang berkesan untuk menyubur, mengukuh, melebat dan menggalakkan pertumbuhan rambut.

http://ho.lazada.com.my/SHPY1R